Arrangementen

   

Mogelijkheden


Familiedagen:

Terras Restaurant Poolshoogte leent zich bij uitstek voor familiedagen. Met name de kinderen kunnen zich in de directe omgeving van het restaurant prima vermaken op de grote speelweide en het aangrenzende bos, terwijl de ouders in het restaurant op of het terras rustig kunnen bijpraten. In overleg stellen we graag een arrangement samen voor een gezellige familiebijeenkomst met heerlijk eten en drinken en desgewenst een of meerdere activiteiten. Een boswandeling (eventueel onder leiding van de boswachter), klootschieten of een tocht met de bolderwagen zijn maar enkele voorbeelden


Vergaderingen:

Samen met uw collega’s even terugtrekken om een (zakelijke) lunch of diner te plannen, eventueel in combinatie met een inspirerende boswandeling, het is mogelijk. In ons restaurant kunt u, onder het genot van een hapje en drankje, een vergadering plannen. Wij beschikken tevens over apparatuur voor een presentatie. De mogelijkheden zijn divers, naar uw wens ingevuld.


Trouwlocatie:

Een unieke accommodatie op een unieke locatie voor een unieke en onvergetelijke dag.
In het bijzijn van familie en vrienden elkaar het ja-woord geven, Terras Restaurant Poolshoogte heeft diverse mogelijkheden voor de complete verzorging van uw huwelijksdag.
Een invulling geheel naar uw wens staat voor ons hoog in het vaandel, want het is die éne dag in uw leven waarop alles perfect moet verlopen. Hier streven we dan ook naar, dit in goed overleg met u, uw wensen staan centraal en zijn de leidraad voor de dag. Wij nemen dan ook graag uitgebreid de tijd om een en ander door te spreken en u een passend voorstel te doen voor een onvergetelijke dag.


Muziek:  

Jaarlijks worden er in de Staatsbossen van Odoorn openluchtconcerten gegeven. Van klassiek tot country,  van bluegrass tot pop. Dit alles door verschillende artiesten,  muziekverenigingen en shantykoren. Kijk bij agenda voor de komende activiteiten.


Contact

Partners


Hanos:

Internationaal georiënteerde horeca groothandel. Biedt menig product in ons assortiment en zorgt telkens weer voor een verrassing, die wij dan graag weer doorgeven aan u.


Schutrups Schoenen:

Het team loopt op zorgvuldig uitgekozen schoenen van Schutrups. Het helpt ons de vele (kilo)meters per dag te maken en zorgt ervoor dat het voor ons geen enkel probleem is om die paar extra stappen te zetten.


Hovius Patisserie:

Prachtige ambachtelijke patisserie uit Zuidlaren, maakt met veel zorg, liefde en aandacht ons gebak en kent veel faam vanwege de in wijde omtrek bekende: ‘Zuudloarderbol’.


De Groot Edelgebak:

Helemaal vanuit het midden van het land (Ede), komt de Groot Edelgebak elke week weer nieuwe zoete en hartige lekkernijen brengen. Franse landbroden, ovenklare broodjes, mooie gebakjes en heerlijke croquetten. Een grote diversiteit waar wij dan weer de figuurlijke vruchten van plukken.


Culivers:

Onze vlees- en vleeswarenleverancier met een ruim assortiment aan verrassende producten die wij graag in onze keuken gebruiken.


 
Website ontwikkeld door X-Interactive