Heerlijk uit eten op een unieke lokatie

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.
 
Terras Restaurant

Poolshoogte

Poolshoogte
Poolshoogte
Binnen is het behaagelijk warm
Poolshoogte

Terras Restaurant

Terras

Een kopje koffie met een overheerlijk stuk appeltaart, gemaakt volgens eigen recept, na een wandeling in het bos, een lekkere rosé-wijn op een warme zomeravond, onder het genot van een hapje en drankje genieten van een openluchtconcert, na een vermoeiend fietstochtje genieten van een overheerlijk diner, een compleet verzorgde familiedag, een zakenlunch of een bruiloft. Het is allemaal mogelijk bij Terras Restaurant Poolshoogte, een unieke locatie in de boswachterij van Odoorn.

Restaurant

In ons restaurant voeren we een uitgebreide kaart, van kleine lunchgerechten zoals o.a. tosti’s, snacks, uitsmijters, omeletten en maaltijdsalades tot dinergerechten als saté, varkenskophaas, entrecote van kalfslende, schnitzels, pastaschotels, etc. Maar ook vegetarische gerechten, diverse ruim belegde pannenkoeken en steeds wisselende dagspecials. Met de meeste intoleranties kunnen we uiteraard rekening houden.

We werken met dagverse en veelal seizoens- en streekgebonden producten, die bovendien altijd a la minute vers voor u worden bereid

Diner alleen op reservering.


 
Website ontwikkeld door X-Interactive